>Lidt om seniorvæbnere på Thyholm
I FDF Thyholm har vi et ganske særligt tilbud for alle, som går i 9. klasse. Man kan blive seniorvæbner.
Det er for alle, som er åbne for nye indtryk, og som kan hygge sig i gode venners selskab.

>Typiske aktiviteter.
Som seniorvæbner leves FDF livet nærmest som i en boble midt i kredsen. Holdet fungerer som en slags klub, hvor man sammen med lederne aftaler, hvad der skal på programmet. Hos seniorvæbnerne er der næsten ingen grænser for aktiviteterne. Der er møder med praktiske aktiviteter, og der er møder, hvor vi tager ud og udfordrer verden og os selv med et eller andet spændende og uforklarligt. Men uanset aktiviteten vil der hver gang være tid til, at vi kan hygge os med noget godt snak og kaffe og kage.

>Højdepunkter..!

Som seniorvæbner har man mulighed for at få et FDF-år, hvor det ene højdepunkt afløser det næste:

  • Seniorvæbnerne er med, når de yngste i lederflokken tager på tur eller udtænker nye spændende projekter.
  • Seniorvæbnerne får flere gange om året mulighed for at deltage i landsforbundets seniorarrangementer sammen med flere hundrede jævnaldrende.
  • Fede oplevelser sammen med vennerne, kredsen betaler.
  • På Møgelø har seniorvæbnerne en ganske særlig status. Om dagen leves livet på holdet ligesom de andre væbnere, og om aftenen tager den gas ved lederhyggen og den tilhørende galskab,
    - hvad med en lille rask rotur til æ pig kl. 04.00, måske vil æ pigmand sælge en blødis.

>Interesseret?
Skulle dette have fanget din interesse så kom og vær med, der er plads til alle, tjek vores program under ´program´, se hvad vi laver, og hvor vi er, eller ring til en af lederne eller vores kredsleder.                   Mens du venter på, det bliver mandag, kunne du jo lige smutte ind og se BLUZ, som er en rigtig fed fdf side.

Vi glæder os til at se dig.