>Lidt om Puslinge og Tumlingene i Uglev
Puslinge og Tumlinge er kredsens spilopmagere. De eneste krav for at blive Pusling eller Tumling er, at du må blive beskidt, du kan lide at lege, du kan skabe dig tosset, kan bruge din fantasi og har et godt humør. FDF er lige noget for dig, især hvis du har lyst til at lege og prøve nye og spændende ting.

>Typiske aktiviteter
Som pusling og Tumling skal man lære at være FDF'er. Puslinge og Tumlinge bygger huler, laver dukketeater, lærer sange, leger og får historier. Vi skal også tage mærker - måske cirkusmærket eller dyremærket eller eventyrmærket. Nogen gange er vi også på ture, hvor vi sover i en hytte eller et telt.

>Højdepunkter..!
Det er bare helt vildt, hver gang man er til FDF som Pusling og Tumling. Måske bliver det største for dig, når vi skal på weekendtur første gang, eller måske er det, når vi får historier til møderne.

>Interesseret?
Skulle dette have fanget din interesse så kom og vær med, der er plads til alle, tjek vores program under ´program´, se hvad vi laver, og hvor vi er, eller ring til Louise eller vores kredsleder. Mens du venter på, det bliver torsdag, kunne du jo lige smutte ind og se Sille og Sigurd eller Flux som er et par rigtig fede fdf sider.

Vi glæder os til at se dig.